Toidufilmide festival
Festivalist Press Galerii Kontakt
2025 2024 2023 2022 2021 2020 2019
Artiklid ja intervjuud Heliampsud
2025 2024 2023 2022 2021 2020 2019
Festivalist Programm 2025 2024 2023 2022 2021 2020 2019 Isutekitajad Artiklid ja intervjuud Heliampsud Partnerid 2025 2024 2023 2022 2021 2020 2019 PressGaleriiKontakt
Toidufilmide festival
Toidufilmide festival
Maailma parim restoran – Noma – sulgeb uksed
Maailma parim restoran – Noma – sulgeb uksed
Taivi KoitlaJanuary 9, 2023Gastronoomia
Mihkel Jürimaa: "Järjekordne kohvireis pani veelgi rohkem väärtustama kohvi, mida paljuski iseenesestmõistetavaks on hakatud pidama."
Mihkel Jürimaa: "Järjekordne kohvireis pani veelgi rohkem väärtustama kohvi, mida paljuski iseenesestmõistetavaks on hakatud pidama."
Taivi KoitlaJanuary 4, 2023Gastronoomia
Helen Saluveer & Taivi Koitla: filmijutud 2022
Helen Saluveer & Taivi Koitla: filmijutud 2022
Taivi KoitlaAugust 28, 2022Gastronoomia
Andres Peets: Silverspoon/Hõbelusikas on hindamatu tööriist restoranidele
Andres Peets: Silverspoon/Hõbelusikas on hindamatu tööriist restoranidele
Taivi KoitlaJune 7, 2022Gastronoomia
Margus Varvas: Jätkusuutlikkus on Paper Mill Coffee jaoks A ja O
Margus Varvas: Jätkusuutlikkus on Paper Mill Coffee jaoks A ja O
Taivi KoitlaMay 31, 2022Gastronoomia
Martin Meikas: Mulle meeldib ennast selg vastu seina olukordadesse panna, et ei oleks liiga lihtne. See paistab ka menüüdest välja
Martin Meikas: Mulle meeldib ennast selg vastu seina olukordadesse panna, et ei oleks liiga lihtne. See paistab ka menüüdest välja
Taivi KoitlaApril 8, 2022Gastronoomia
Merlin Vettik ja Stella Kurik soovitavad: Fotografiska restoran, Salt, Fono baar, Barbarea jpm!
Merlin Vettik ja Stella Kurik soovitavad: Fotografiska restoran, Salt, Fono baar, Barbarea jpm!
Taivi KoitlaMarch 6, 2022Gastronoomia
Andres Siem: suure südame ja kirega tehtud kohti on alati vaja
Andres Siem: suure südame ja kirega tehtud kohti on alati vaja
Taivi KoitlaFebruary 23, 2022Gastronoomia
Henry Politanov: erikohv peaks olema normaalsus, mitte "erikohv"
Henry Politanov: erikohv peaks olema normaalsus, mitte "erikohv"
Taivi KoitlaFebruary 23, 2022Gastronoomia
Merlin Vettik ja Stella Kurik toidust, töökultuurist, jätkusuutlikkusest ja Fotografiska restoranist
Merlin Vettik ja Stella Kurik toidust, töökultuurist, jätkusuutlikkusest ja Fotografiska restoranist
Taivi KoitlaFebruary 16, 2022Gastronoomia
Kohvimeister Tarmo Kaljuvee: Eestis on saadaval haruldaselt kvaliteetne valik kohvi
Kohvimeister Tarmo Kaljuvee: Eestis on saadaval haruldaselt kvaliteetne valik kohvi
Taivi KoitlaJanuary 27, 2022Gastronoomia
Heliampsude uued saatejuhid: Maru Metspalu ja Mihkel Jürimaa
Heliampsude uued saatejuhid: Maru Metspalu ja Mihkel Jürimaa
Taivi KoitlaDecember 9, 2021Gastronoomia
Koit Uustalu soovitab: 180 Degrees Restaurant, Põhjala Tap Room, Von Gernet jpt
Koit Uustalu soovitab: 180 Degrees Restaurant, Põhjala Tap Room, Von Gernet jpt
Taivi KoitlaDecember 3, 2021Gastronoomia
Heliampsud: Koit Uustalu “Koostöö talunikega peaks olema parem!”
Heliampsud: Koit Uustalu “Koostöö talunikega peaks olema parem!”
Taivi KoitlaDecember 1, 2021Gastronoomia
Silver Saa filmist "Tasakaalu retsept"
Silver Saa filmist "Tasakaalu retsept"
Taivi KoitlaSeptember 10, 2021Gastronoomia
Marta Piigli filmist "Kohvikangelased"
Marta Piigli filmist "Kohvikangelased"
Taivi KoitlaSeptember 10, 2021Gastronoomia
Roman Zastserinski filmist "Ühe koka rännak"
Roman Zastserinski filmist "Ühe koka rännak"
Taivi KoitlaSeptember 9, 2021Gastronoomia
Kristjan Peäske filmist "Kalad & inimesed"
Kristjan Peäske filmist "Kalad & inimesed"
Taivi KoitlaSeptember 9, 2021Gastronoomia
Toidufilmide festival on ametlikult alanud
Toidufilmide festival on ametlikult alanud
Taivi KoitlaSeptember 9, 2021Gastronoomia
Joonas plaan filmist “Kalad & inimesed”
Joonas plaan filmist “Kalad & inimesed”
Taivi KoitlaSeptember 9, 2021Gastronoomia
Newer Older

FOOD FILM FESTIVAL MTÜ

Registrikood 80554563
Vana-Posti 8, 10146 Tallinn

info@foodfilmfestival.ee