Maailma parim restoran – Noma – sulgeb uksed
Mihkel Jürimaa: "Järjekordne kohvireis pani veelgi rohkem väärtustama kohvi, mida paljuski iseenesestmõistetavaks on hakatud pidama."
Helen Saluveer & Taivi Koitla: filmijutud 2022
Andres Peets: Silverspoon/Hõbelusikas on hindamatu tööriist restoranidele
Margus Varvas: Jätkusuutlikkus on Paper Mill Coffee jaoks A ja O
Martin Meikas: Mulle meeldib ennast selg vastu seina olukordadesse panna, et ei oleks liiga lihtne. See paistab ka menüüdest välja
Merlin Vettik ja Stella Kurik soovitavad: Fotografiska restoran, Salt, Fono baar, Barbarea jpm!
Andres Siem: suure südame ja kirega tehtud kohti on alati vaja
Henry Politanov: erikohv peaks olema normaalsus, mitte "erikohv"
Merlin Vettik ja Stella Kurik toidust, töökultuurist, jätkusuutlikkusest ja Fotografiska restoranist
Kohvimeister Tarmo Kaljuvee: Eestis on saadaval haruldaselt kvaliteetne valik kohvi
Heliampsude uued saatejuhid: Maru Metspalu ja Mihkel Jürimaa
Koit Uustalu soovitab: 180 Degrees Restaurant, Põhjala Tap Room, Von Gernet jpt
Heliampsud: Koit Uustalu “Koostöö talunikega peaks olema parem!”
Silver Saa filmist "Tasakaalu retsept"
Marta Piigli filmist "Kohvikangelased"
Roman Zastserinski filmist "Ühe koka rännak"
Kristjan Peäske filmist "Kalad & inimesed"
Toidufilmide festival on ametlikult alanud
Joonas plaan filmist “Kalad & inimesed”