Kui palju me mõtestame oma tegevusi? Mõtleme, mis on millegi põhjus, mis saab olema millegi tagajärg? Miks me midagi teeme? Kust tuleb see, mida me tarbime? Ning kuidas see meieni jõuab?
Dokumentaalfilm “Eating Animals” toob vaatajani toorel kujul selle, mida paljud ei pruugi teada ja mille peale enamus ei mõtlegi.
Miks ja millise tööstuse oleme me ise loonud.
Miks ja kuidas me tarbime?
Film linastub inglise keeles, subtiitriteta.
Originaalpealkiri: “EATING ANIMALS”
Režissöör: Christopher Dillon Quinn
Operaator: Mott Hupfel
Montaaž: Mary Lampson, Geoff Richman
Produktsioon: Natalie Portman, Christopher Dillon Quinn, Jonathan Safran Foer
Linastub:
13.04.2019 kell 19.00
Toidufilmide festivali kinoseansid toimuvad kinos Sõprus .
Piletihind on 6 € ning pileteid saab soetada kino kassast või Piletilevist.
Näeme kinos!