Festivalist
Programm
Isutekitajad
Partnerid
Press
Galerii
Kontakt
Back
2024
2023
2022
2021
2020
2019
Back
Artiklid ja intervjuud
Heliampsud
Back
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
Festivalist
Programm
2024
2023
2022
2021
2020
2019
Isutekitajad
Artiklid ja intervjuud
Heliampsud
Partnerid
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
Press
Galerii
Kontakt
Toidufilmide festival
Kaspar Tammjärv: kahekordne Hollandi latte art võitja
Sander Kink: "Soovitan Austriat veinireisina, kohe kindlasti!"
Mihkel Jürimaa: "Pink Bourbun on täiesti erakordne!"
Maru Metspalu: uuest raamatust ja ikka peakokkadestki!
Andres Peets: "Silverspoon on hindamatu tööriist restoranidele."
Margus Varvas: "Jätkusuutlikkus on Paper Mill'i jaoks A&O."
Andres Siem: "Suure südamega tehtud kohti on alati vaja."
Henry Politanov: "Erikohv peaks olema normaalsus."
Merlin Vettik ja Stella Kurik: jätkusuutlikkusest ja Fotografiska restoranist
Tarmo Kaljuvee: "Eestis on saadaval haruldaselt kvaliteetne kohvivalik."
Koit Uustalu: "Koostöö talunikega peab olema parem!"
Roman Zaštšerinski: elust ja toidust
Maru Metspalu: taimetoidust ja Eesti Peakokkade Ühendusest
Silver Saa: Lahepere Villast ja teekonnast peakokana
Mihkel Jürimaa: kohvist ja reisidest
Kristjan Peäske: "Elus ja äris loeb ainult see, kuidas me paneme teisi ennast tundma"
Sirly Oder: kunstist ja maitsetest
Madis Kubu: Sabin Audiobaar