Riina Varol: "Meie väikseimad vead saavad olema meie suurimad kingitused" Taivi KoitlaJune 18, 2025Gastronoomia
Martin Kruus ja Kadri Laas-Lepasepp: Mis tagahoovis tegelikult toimub? Taivi KoitlaJune 18, 2025Gastronoomia
Kadi-Ell Tähiste & Lilian Hiob-Küttis: „Usalda oma maitset ja ära allu trendidele“ Taivi KoitlaJune 18, 2025Gastronoomia
Roman Zashtsherinski ja Taivi Koitla Toidufilmide festivalist rääkimas ning sellest inspireeritud roaga lustimas Taivi KoitlaMay 9, 2025Gastronoomia
Eesti peakokad väärtustavad kõrgelt IKA Kulinaaria Olümpiat ja Bocuse d’Or’i Taivi KoitlaMay 20, 2024Gastronoomia
Helen Saluveer ja Taivi Koitla jagavad Kanal2 Telehommiku ja ETV Kultuuriuudiste saates filmisoovitusi Taivi KoitlaApril 11, 2024Gastronoomia
Laulja Ruslan Trochynskyi: "Kõik ei ole borsh, mida borshiks nimetatakse!" Taivi KoitlaApril 10, 2024Gastronoomia
Tippkokk Peeter Pihel Kanal2 Õhtu saates filmiprogrammist, maailmas toimuvast ja oma mõtetest inspiratsiooni jagamas Taivi KoitlaMarch 29, 2024Gastronoomia
Toidufilmide festivali juhatab sisse kestliku toidukultuuri eestkõneleja Peeter Pihel Taivi KoitlaMarch 22, 2024Gastronoomia
Toidufilmide festival teeb kummarduse legendaarsele tipprestoranile Noma Taivi KoitlaMarch 14, 2024Gastronoomia
Heliampsud: Kaspar Tammjärv - kahekordne Hollandi Latte Art võitja Taivi KoitlaMarch 6, 2024Gastronoomia
Olümpiamedalist German Macharashvili: "Noori tuleb rohkem motiveerida valdkonnas tegutsema." Taivi KoitlaMarch 6, 2024Gastronoomia
Olümpiamedalist Anna Shaluhhina: "Kondiitrivaldkond võiks kiiremini areneda ja hea dessert võiks olla rohkem hinnatud.” Taivi KoitlaMarch 5, 2024Gastronoomia