Bocuse d’Or legendaarse sündmusena ilmselt pikemat tutvustust ei vaja, ent kas me ka tegelikult teame, kuidas käib ettevalmistus ja mis võistlusel kohapeal toimub?
Legendaarse tippkoka Paul Bocuse’i poolt loodud kokkade olümpia on üleilmselt kirgi kütnud 1987. aastast alates ning kruvinud pingeid kokkade, tiimide ja riikide vahel kirjeldamatul moel. Dokumentaalfilm „Merci Bocuse/ Aitäh, Bocuse“ toob vaatajateni ainulaadse võimaluse näha Kanada meeskonna ettevalmistusi nii enne võistlust kui ka võistlusel kohapeal. Peale selle filmi vaatamist on kõigile selge, mis tagatubades toimub ja miks ainult tipptasemel kokakunstist ja meeskonnatööst ei piisa, et võistlusel osaleda ja seda ka võita.
Dokumentaalfilm on suurepärane ettevalmistus oktoobrikuus Tallinnas toimuvaks Bocuse d’Or Europe vooruks. Märkimata ei saa jätta ka asjaolu, et filmis toimuval lõppvõistlusel on ka meie kaasmaalased äratuntavalt näha ning mitte ainult kokandusgurud... :)
Film linastub inglise keeles.
Originaalpealkiri: “Merci Bocuse”
Režissöör: Michael Nguyen
Stsenarist, toimetaja, loovjuht: Jo Enaje
Produktsioon: Luigi Ferrara, Andrew Wright
Linastub:
17.09.2020 kell 17.30
19.09.2020 kell 13.00
Toidufilmide festivali kinoseansid toimuvad kinos Sõprus .
Piletihind on 6 € ning pileteid saab soetada kino kassast või Fienta.com lehel.
Näeme kinos!