Andres Peets: Silverspoon/Hõbelusikas on hindamatu tööriist restoranidele Taivi KoitlaJune 7, 2022Gastronoomia
Margus Varvas: Jätkusuutlikkus on Paper Mill Coffee jaoks A ja O Taivi KoitlaMay 31, 2022Gastronoomia
Martin Meikas: Mulle meeldib ennast selg vastu seina olukordadesse panna, et ei oleks liiga lihtne. See paistab ka menüüdest välja Taivi KoitlaApril 8, 2022Gastronoomia
Merlin Vettik ja Stella Kurik soovitavad: Fotografiska restoran, Salt, Fono baar, Barbarea jpm! Taivi KoitlaMarch 6, 2022Gastronoomia
Andres Siem: suure südame ja kirega tehtud kohti on alati vaja Taivi KoitlaFebruary 23, 2022Gastronoomia
Henry Politanov: erikohv peaks olema normaalsus, mitte "erikohv" Taivi KoitlaFebruary 23, 2022Gastronoomia
Merlin Vettik ja Stella Kurik toidust, töökultuurist, jätkusuutlikkusest ja Fotografiska restoranist Taivi KoitlaFebruary 16, 2022Gastronoomia
Kohvimeister Tarmo Kaljuvee: Eestis on saadaval haruldaselt kvaliteetne valik kohvi Taivi KoitlaJanuary 27, 2022Gastronoomia
Heliampsude uued saatejuhid: Maru Metspalu ja Mihkel Jürimaa Taivi KoitlaDecember 9, 2021Gastronoomia
Koit Uustalu soovitab: 180 Degrees Restaurant, Põhjala Tap Room, Von Gernet jpt Taivi KoitlaDecember 3, 2021Gastronoomia
Heliampsud: Koit Uustalu “Koostöö talunikega peaks olema parem!” Taivi KoitlaDecember 1, 2021Gastronoomia
Oma Maitse podcast: Mida minna Toidufilmide festivalile vaatama Taivi KoitlaSeptember 3, 2021Gastronoomia
Eriamps: Toidufilmide festivali filmivalikust jutlevad helen saluveer ja taivi koitla Taivi KoitlaAugust 30, 2021Gastronoomia