Merlin Vettik ja Stella Kurik toidust, töökultuurist, jätkusuutlikkusest ja Fotografiska restoranist

 

Vasakult: sous-chef Stella Kurik, peakokk Merlin Vettik Fotografiska restoranist ja saatejuht Maru Metspalu Eesti Peakokkade Ühendusest.

Foto: Taivi Koitla

Heliampsude saates on külas peakokk Merlin Vettik ja sous-chef Stella Kurik Fotografiska restoranist. Jätkusuutliku saatesarja esimeses osas räägivad saatekülalised nii endast, poliitikast, töökultuurist, jätkusuutlikkusest kui ka mõistagi toidust. Tausta vürtsitab sugereeriva undamisega ent kõikvõimas külmpkapp. Saadet juhib Eesti Peakokkade Ühenduse juhatuse liige Maru Metspalu.

Head kuulamist ja kaasa mõtlemist!

Salvestus toimus 15.02.2022.

 

Fotografiska restoran asukohaga telliskivi, 10149 tallinn

Taivi KoitlaGastronoomia