Henry Politanov: erikohv peaks olema normaalsus, mitte "erikohv"

 

Vasakult: saatejuht Mihkel Jürimaa ja kohviekspert ning The Brick Coffee Roastery omanik ja röstija Henry Politanov

Foto: Taivi Koitla

Heliampsude saates on külas Henry Politanov, kes on Estonian Cupping Championship’i mitmekordne meister ning The Brick Coffee Roastery omanik ja röstija. Saates tuleb väga põhjalikult käsitlemisele, mis on erikohv ja miks see üldse vajalik on. Kes on kohvi valmimise ahelas tegelikult kõige olulisem ning mis rolli kannab röstija? Kui erinevad on Etioopia ja Keenia kohviuba? Kas Paapua kohv on hea? Mis on surnud kohv ja kus see kaloss täpselt oli? Põnev, pikk ja sisukas saade on väärt kuulamine nii kohvisõbrale kui ka valdkonna professionaalile.

Saadet juhib kohvikoolitaja Mihkel Jürimaa.

Head kuulamist ja kaasa mõtlemist!

Salvestus toimus 22.02.2022.

Foto: Mihkel Jürimaa

 

the brick coffee roastery asukohaga telliskivi 60m, 10412 tallinn

Taivi KoitlaGastronoomia