Heliampsud: Madis Kubu Sabin audiobaarist
Sabin audiobaari kaasasutaja Madis Kubu räägib Heliampsude saates vaid aasta lõpuni audiofiilide, melomaanide ning hea muusika nautijatele avatud ainulaadse helielamuste baari tegemistest.
Head kuulamist!
Leia altpoolt ka Madis Kubu poolt spetsiaalselt meile ja teile valminud ankeet, millest taskuhäälingusaates juttugi ei tule!
Sabin audiobar asutajad vasakult: Ülari Niinemägi, Madis Kubu, Andres Vosman, Indrek Torm, Alari Orav.
Foto: Terje Ugandi, ajakiri Diivan.
Foto: Terje Ugandi, ajakiri Diivan.
Foto: Terje Ugandi, ajakiri Diivan.
Foto: Madis Kubu
Foto: Terje Ugandi, ajakiri Diivan
ANKEET: MADIS KUBU, SABIN AUDIOBAR KAASASUTAJA
Kohad üle maailma, kuhu oled alati nõus uuesti reisima
Bagan Myanmaris, Marrakesch, Amazonase džungel Peruus, suvine Abruka, New York.
Söögi – ja joogikohad üle maailma, mida julged ja raatsid teistelegi soovitada
Olen suur tänavatoidu fänn ning parimad kohad reisil leiad leiad linnakärast eemal ning tunned meeldiva lõhna ning mugivate kohalike järgi.
Söögi – ja joogikohad, mida kiidad Eestis
Viimase aasta piirangud on paraku mälusoppidest kustutanud mälestused tipprestoranidest ning pildis ja suus on olnud mõneti teistsugused maitsed. Kurze, Annön, Jahu Resto (parim pizza!), Vegan V, Papa Joe.
Rüübe, milleta ei saa ega taha
Must kohv! Liigtarbimisest tingitud vedelikukaotusi aitab leevendada Värska Orginaal (aluseline).
Desserdiga või ilma. Kui koos, siis milline?
Ilma
Ürt või maitseaine, milleta ei saa ega taha
Koriander
Toiduteemaline film, mida viimati nägid ja julged soovitada
Küsimus viib kimbatusse, sest tahaks tuua välja midagi kriitilist nagu Netflixi seriaal “Rotten”. Samas elu tuleks võtta mänguliselt ning väga muhedalt mängib Meryl Streep toiduteemalises filmis “Julie ja Julia”.
Heliteos, mille saatel ise meelsasti süüa teed või millega seostub konkreetne toiduteemaline elamus või asukoht
Nils Frahm – Felt
Söögi – või joogiretsept, mida lugejatega raatsid jagada
Eesti pakub praegu maailma maitsvamaid retsepte. Hiljutise ülesöömise tekitasid värsked keedukartulid pestokastmes koos kapparite ja rohelise sibulaga ning juurde lisatud anšoovised.