Heliampsud: Mihkel Jürimaa kohvist ja reisidest

 
Mihkel Jürimaa, foto: erakogu.

Mihkel Jürimaa, foto: erakogu.

Kohviekspert ja Paulig Eesti kohvikoolitaja Mihkel Jürimaa räägib me heliampsude saates põnevatest reisidest, kohvist ja paljust muustki huvitavast.

Leia altpoolt ka Mihkli poolt spetsiaalselt meile ja teile valminud ankeet parimate soovitustega, millest taskuhäälingusaates juttugi ei tule!

Audio Block
Double-click here to upload or link to a .mp3. Learn more

ANKEET: Mihkel Jürimaa

Kohad üle maailma, kuhu oled alati nõus uuesti reisima

Põhja-Ameerika ja kui täpsemaks minna siis San Francisco ja sealsed rahvuspargid. Itaalia oma toidu- ja joogikultuuriga.

Söögi – ja joogikohad üle maailma, mida julged ja raatsid teistelegi soovitada

Joogikohtadest Kreekas, Ateenas asuv Tailor Made ja Tansaania reisist meenub Chili and Lime restoran, kus pakuti imelist India kööki.

Söögi – ja joogikohad, mida kiidad Eestis

Joogi ja täpsemalt kohvikohtadest soovitan The Brick röstikoda, Surf Cafe’d ja Paper Milli. Toidukohtadest meeldib avastada uusi põnevaid kohti ja võimalusel rahvuskööke. Viimane avastus minu jaoks oli Muhus asuv väiksem tänavatoidu linnak, kus kohtusid erinevad rahvusköögid.

Rüübe, milleta ei saa ega taha

Põnev, maitsev ja meelierutav tass musta head kohvi.

Desserdiga või ilma. Kui koos, siis milline?

Desserdiga ja üldjuhul kipuvad need valikud langema desserdile, kus on mängus šokolaad.

Ürt või maitseaine, ilma milleta ei saa ega taha

Kvaliteetne ja särtsakas must pipar.

Toiduteemaline film, mida viimati nägid ja julged soovitada

“The Biggest Little Farm”.

Söögi – või joogiretsept, mida lugejatega raatsid jagada

Suvele kohaselt soovitan ühte värskendavat ja maitsvat cold brew kokteili.
Näiteks võiks see olla ingverilimonaadiga. Kuidas seda teha, saab taskuhäälingusaatest kuulata.