Heliampsud: Mihkel Jürimaa kohvist ja reisidest
Kohviekspert ja Paulig Eesti kohvikoolitaja Mihkel Jürimaa räägib me heliampsude saates põnevatest reisidest, kohvist ja paljust muustki huvitavast.
Leia altpoolt ka Mihkli poolt spetsiaalselt meile ja teile valminud ankeet parimate soovitustega, millest taskuhäälingusaates juttugi ei tule!
ANKEET: Mihkel Jürimaa
Kohad üle maailma, kuhu oled alati nõus uuesti reisima
Põhja-Ameerika ja kui täpsemaks minna siis San Francisco ja sealsed rahvuspargid. Itaalia oma toidu- ja joogikultuuriga.
Söögi – ja joogikohad üle maailma, mida julged ja raatsid teistelegi soovitada
Joogikohtadest Kreekas, Ateenas asuv Tailor Made ja Tansaania reisist meenub Chili and Lime restoran, kus pakuti imelist India kööki.
Söögi – ja joogikohad, mida kiidad Eestis
Joogi ja täpsemalt kohvikohtadest soovitan The Brick röstikoda, Surf Cafe’d ja Paper Milli. Toidukohtadest meeldib avastada uusi põnevaid kohti ja võimalusel rahvuskööke. Viimane avastus minu jaoks oli Muhus asuv väiksem tänavatoidu linnak, kus kohtusid erinevad rahvusköögid.
Rüübe, milleta ei saa ega taha
Põnev, maitsev ja meelierutav tass musta head kohvi.
Desserdiga või ilma. Kui koos, siis milline?
Desserdiga ja üldjuhul kipuvad need valikud langema desserdile, kus on mängus šokolaad.
Ürt või maitseaine, ilma milleta ei saa ega taha
Kvaliteetne ja särtsakas must pipar.
Toiduteemaline film, mida viimati nägid ja julged soovitada
Söögi – või joogiretsept, mida lugejatega raatsid jagada
Suvele kohaselt soovitan ühte värskendavat ja maitsvat cold brew kokteili.
Näiteks võiks see olla ingverilimonaadiga. Kuidas seda teha, saab taskuhäälingusaatest kuulata.