Heliampsud: Kristjan Peäske
Kristjan Peäske, foto: Stina Kase.
Kristjan Peäske räägib me heliampsude saates iseendast, juhtimisest, inimestest, jätkusuutlikkusest ning mõistagi restoranist Lee, Lore bistroost ning Leivast ja Umamistki. Suurepärast kuulamist!
Leia altpoolt ka Kristjani poolt spetsiaalselt meile ja teile valminud ankeet parimate soovitustega, millest taskuhäälingusaates juttugi ei tule!
Lee restoran, siselahendus Marit Ilison.
Foto: Terje Ugandi.
Lee restoran.
Foto: Lauri Laan.
Lee restoran, siselahendus Mari Ilison.
Foto: Terje Ugandi.
Lee restoran, siselahendus Mari Ilison.
Foto: Terje Ugandi.
Lee restoran.
Foto: Lauri Laan.
Lee restoran.
Foto: Lauri Laan.
Lee restoran.
Foto: Lauri Laan.
Lee restoran.
Foto: Lauri Laan.
ANKEET: Kristjan Peäske
Kohad üle maailma, kuhu oled alati nõus uuesti reisima
Tokyo, Lõuna-Aafrika ja Baskimaa.
Söögi – ja joogikohad üle maailma, mida julged ja raatsid teistelegi soovitada
Neid leiab igas riigis. Soovitaksin siinkohal lähinaabreid:
Läti: Barents restoran
Helsingi: Baskeri & Basso
Stockholm: Oaxen Slip
Söögi – ja joogikohad, mida kiidad Eestis
Fotografiska, NCH, Mon Repos, Salt, Barbarea, Põhjala.
Rüübe, milleta ei saa ega taha
Vesi.
Desserdiga või ilma. Kui koos, siis milline?
Ikka desserdiga ning võimalusel sellisega, mis üllatab.
Ürt või maitseaine, ilma milleta ei saa ega taha
Sibul & küüslauk.
Toiduteemaline film, mida viimati nägid ja julged soovitada
Heliteos, mille saatel ise meelsasti süüa teed või millega seostub konkreetne toiduteemaline elamus või asukoht
Söögi – või joogiretsept, mida lugejatega raatsid jagada
Võta värske forellifilee ning soola õrnalt. Löö forellifilee naelaga plangule.
Süüta lõke. Pane lõhe plangul püstises asendis lõkke kõrvale küpsema.
Kõrvale nosi lõkkekartuleid. Lihtsa elu rõõmud!