Kristjan Peäske soovitab: Fotografiska, Salt, Barbarea ja Baskimaa

 

Kristjan Peäske, foto: Stina Kase.

KOHAD ÜLE MAAILMA, KUHU OLED ALATI NÕUS UUESTI REISIMA

Tokyo, Lõuna-Aafrika ja Baskimaa.

SÖÖGI – JA JOOGIKOHAD ÜLE MAAILMA, MIDA JULGED JA RAATSID TEISTELEGI SOOVITADA

Neid leiab igas riigis. Soovitaksin siinkohal lähinaabreid:

Läti: Barents restoran

Helsingi: Baskeri & Basso

Stockholm: Oaxen Slip

SÖÖGI – JA JOOGIKOHAD, MIDA KIIDAD EESTIS

Fotografiska, NCH, Mon Repos, Salt, Barbarea, Põhjala

Mõistagi ka meie enda söögikohad: Lee restoran ja Lore bistroo.

RÜÜBE, MILLETA EI SAA EGA TAHA

Vesi.

DESSERDIGA VÕI ILMA. KUI KOOS, SIIS MILLINE?

Ikka desserdiga ning võimalusel sellisega, mis üllatab.

ÜRT VÕI MAITSEAINE, ILMA MILLETA EI SAA EGA TAHA

Sibul & küüslauk.

TOIDUTEEMALINE FILM, MIDA VIIMATI NÄGID JA JULGED SOOVITADA

The Biggest Little Farm.

HELITEOS, MILLE SAATEL ISE MEELSASTI SÜÜA TEED VÕI MILLEGA SEOSTUB KONKREETNE TOIDUTEEMALINE ELAMUS VÕI ASUKOHT

Tiksu playlist.

SÖÖGI – VÕI JOOGIRETSEPT, MIDA LUGEJATEGA RAATSID JAGADA

Võta värske forellifilee ning soola õrnalt. Löö forellifilee naelaga plangule.
Süüta lõke. Pane lõhe plangul püstises asendis lõkke kõrvale küpsema.

Kõrvale nosi lõkkekartuleid. Lihtsa elu rõõmud!