Olümpiamedalist Külli Värnik: "On lausa solvav, kui vähe meedias Eesti jaoks nii olulist teemat kajastati."
Olümpiamedalist Merle Jakobson: "Kuniks on maailmas kunstikogujaid ja kunstinautlejaid, elab ja õitseb ka fine dining."
Olümpiamedalist Denis Golik: “Sain võistluselt kogemuse, kuidas on sellise emotsionaalse surve all tööd teha.”
Olümpiamedalist Karl Markus Lehtoja: "Suurim väljakutse on teha nii, et tiim töötaks köögis tiimina."
Olümpiamedalist Taigo Lepik: “Tahaks, et restoranidel õnnestuks kasutada talude toorainet, kuid selleks peaks ka riik kaasa aitama. Viimase aja üheks kurvemaks uudiseks on Pajumäe talu sulgemine.”
Olümpiamedalist Marko Sõmer: "Fine dining on taandumas jätkusuutlikkuse puudumise pärast."
Olümpiamedalist ja Aasta Kokk 2023 Maksim Ivanushkin: “Olen alati teadnud, et minust saab kokk!”
Olümpiamedalist Maru Metspalu: “Kus on Kultuuriministeeriumis rida kokkade ja toidukunsti jaoks? See on oluline osa meie kultuurist ja identiteedist!"
Olümpiamedalist Kirill Beljakov: “Me tõstame Eestit iga võistlusega aina paremale tasemele ja kujundame riigi kuvandit.”
Olümpiamedalist Lauri Ööpik: “Loobumine pole valik.”
Olümpiamedalist Koit Uustalu: “Tahaksin, et meie valdkonda väärtustataks Eestis rohkem.”
Eesti võistkond võitis kokkade olümpial hõbe - ja pronksmedalid!
Sander Kink: “Soovitan Austriat veinireisina, kohe kindlasti!”
Ajalooline hetk: Eesti võistkond esimest korda kokkade olümpial
Maru Metspalu: "On aeg, et pearoog oleks vegan!"
Mihkel Jürimaa: "Pink Bourbon kohvisort - täiesti erakordne"
Heliampsud: Maru Metspalu uuest raamatust, peakokkadest ja muustki
The New York Times’i toidutrendid 2024: tatar tippu ja aasta roog on supp!
Viis vihjet: väike kingispikker endale ja teistele
Kampai uus tulemine Michelini tärnide tuules