Olümpiamedalist ja Aasta Kokk 2023 Maksim Ivanushkin: “Olen alati teadnud, et minust saab kokk!” Taivi KoitlaFebruary 29, 2024Gastronoomia
Olümpiamedalist Maru Metspalu: “Kus on Kultuuriministeeriumis rida kokkade ja toidukunsti jaoks? See on oluline osa meie kultuurist ja identiteedist!" Taivi KoitlaFebruary 29, 2024Gastronoomia
Olümpiamedalist Kirill Beljakov: “Me tõstame Eestit iga võistlusega aina paremale tasemele ja kujundame riigi kuvandit.” Taivi KoitlaFebruary 28, 2024Gastronoomia
Olümpiamedalist Koit Uustalu: “Tahaksin, et meie valdkonda väärtustataks Eestis rohkem.” Taivi KoitlaFebruary 28, 2024Gastronoomia
Eesti võistkond võitis kokkade olümpial hõbe - ja pronksmedalid! Taivi KoitlaFebruary 6, 2024Gastronoomia
Sander Kink: “Soovitan Austriat veinireisina, kohe kindlasti!” Taivi KoitlaJanuary 29, 2024Gastronoomia
Ajalooline hetk: Eesti võistkond esimest korda kokkade olümpial Taivi KoitlaJanuary 22, 2024Gastronoomia
Heliampsud: Maru Metspalu uuest raamatust, peakokkadest ja muustki Taivi KoitlaJanuary 5, 2024Gastronoomia
The New York Times’i toidutrendid 2024: tatar tippu ja aasta roog on supp! Taivi KoitlaDecember 27, 2023Gastronoomia
Salajane kultuuriklubi esitleb: sünnipäeva-aasta viimane kultuuriamps Taivi KoitlaNovember 15, 2023Gastronoomia
Eesti vanim gastronoomiakonkurss jagas suure juubeli eel taas hõbelusikaid Taivi KoitlaNovember 9, 2023Gastronoomia
Toidufilmide festivali sünnipäeva retrospektiiv tipptegijatelt Taivi KoitlaApril 17, 2023Gastronoomia
Mihkel Jürimaa: "Järjekordne kohvireis pani veelgi rohkem väärtustama kohvi, mida paljuski iseenesestmõistetavaks on hakatud pidama." Taivi KoitlaJanuary 4, 2023Gastronoomia